Crowdfunding

С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че Фестивалът на българското кино в Париж се завръща тази есен със своето 6-о издание в Cinéma le Grand Action от 10 до 13 септември 2024 г.

От 2017 г. инициативата – първият и единствен независим Фестивал за българско кино във Франция, разполага с ограничени финансови средства. Бюджетът за организацията на събитието достига близо 20 000 евро. Осъществяването му се случва благодарение на :

        Предоставяне на умения и личен финансов принос от доброволци и членове на сдружението

        Приходи от продажба на билети от предишни издания

        Подкрепа на партньори на инициативата.

 Шестото издание желае да отдаде специално внимание на младото българско кино, както и на международните копродукции с България. В този ред на мисли, призоваваме Вашата подкрепа чрез кампания за групово финансиране:

 Вашият принос, срещу който ще можете да получите символичен подарък, ще бъде използван за:

       ↣ Покриване на разходите за транспорт и настаняване на кино професионалистите от България

       ↣ Засилване на комуникацията около събитието, за да достигне българското кино до още по-голяма публика.

 Благодарим Ви за подкрепата!

 NB:

 – Ако нямате възможност да подкрепите финансово нашата инициатива, споделянето в социалните мрежи на кампанията за crowdfunding също ще бъде от голяма полза за нас!

 – При дарение, 4,60 € автоматично се прилагат към Вашето дарение.  Моля, имайте предвид, че сумата не е в полза на нашата инициатива, а в тази на платформата Hello Asso.  Ако не желаете да допринесете, можете да отмените тази сума, като натиснете върху надписа „Modifier“.